Myriam is warm, rustig en ook helder en deskundig. Mijn contact met haar voelde snel vertrouwd. Ze heeft een hele fijne locatie bij het Spanderswoud en haar Coachhuis is een perfecte plek om tot rust te komen. Naast dat ze een ervaren coach is, vind ik haar kennis van Vipassana – inzichtsmeditatie – en hoe dat behulpzaam kan zijn in het dagelijks leven, bijzonder waardevol.

Wil je meer te weten komen over jezelf en realistische en concrete nieuwe stappen gaan zetten, dan is Myriam absoluut de persoon om bij aan te kloppen!

Coco

 

Myriam is een hele fijne coach die de juiste vragen stelt en daadwerkelijk luistert naar wat je zegt. Ze weet hiermee op een prettige manier tot de kern te komen. Vanuit haar intuïtie, kennis en vaardigheid weet ze een veilige en inspirerende omgeving te creëren. Door haar gedegen coaching, haar opdrachten en begeleiding ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Dit heeft me dichter bij mezelf gebracht en helpt me bij het maken van keuzes.

Werkzaam in de financiële sector