Personal coaching

Het is mooi om te zien dat nieuwe inzichten en het doorbreken van ingesleten gedragspatronen tot spectaculaire verbeteringen kunnen leiden. Vaak al na een paar sessies. Dat angsten en onzekerheden verdwijnen. En dat zelfkennis en kennis van de favoriete gedragspatronen van de ander vaak een goede basis zijn voor het verbeteren van relaties. En dat het mogelijk is om met een simpele tool in een paar weken nieuwe competenties aan te leren. Kortom, er is zo veel mogelijk om je leven, je relatie, je carrière of je team weer op de rit te krijgen.

Aanpak

Het spreekt voor zich, maar ik vind het toch belangrijk om te benadrukken; jij zit aan het stuur van de coaching. Jij bepaalt wat je nodig hebt en hoe lang je begeleid wilt worden. Samen stellen we vast wat de doelen zijn.
Mijn coaching is erop gericht jou sterker te maken en in staat te stellen oplossingen te vinden.

Het doel bepaalt de middelen. Dat klinkt misschien wat technisch, maar toch is dat de manier waarop ik coach. Elk verzoek vraagt namelijk om een eigen individuele aanpak. Als daar behoefte aan is en op verzoek maakt diepgaande ontspanning deel uit van mijn coaching. Immers, bij ontspanning en rust is er ruimte voor inzicht en verandering.

Coachen in de werkomgeving

In de werkomgeving coach ik managers en andere leidinggevenden gericht op leiderschapsontwikkeling. En ik begeleid mensen die gebukt gaan onder overmatige stress. Ik coach teams die effectiever en prettiger willen samenwerken en medewerkers die met verandering moeten omgaan en bijvoorbeeld nieuwe competenties willen aanleren.

Coaching kan op aanvraag ook via Zoom.

Tarieven
Het telefonische kennismakingsgesprek neemt ongeveer 30 minuten in beslag en is gratis.

Individuele coaching/persoonlijke ontwikkeling
Een sessie duurt 60 minuten
Per sessie € 80,- incl. BTW

Relatiecoaching
Een sessie duurt 60 minuten
Per sessie € 95,- incl. BTW

Hypnose behandeling
Per behandeling € 80,- incl. BTW

Coaching in de werkomgeving
Sessies duren 60 minuten

Leiderschap-coaching € 150,- per sessie ex BTW

Team-coaching € 150,- per sessie ex BTW

Overige coaching € 100,- per sessie ex BTW

Voor meer informatie over de tarieven: coach@myriambaaten.nl

Coaching-Programma's