Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam, verhuisd naar Haarlem, doorgetrokken naar Blaricum en uiteindelijk neergestreken in Hilversum, aan de rand van Spanderswoud.
Vanuit het coachhuis lopen we zo het bos in. Voor veel mensen is deze omgeving alleen al inspirerend en een factor van rust en ontspanning.

In mijn opleidingen, sociaal-culturele studies en journalistiek draaide het altijd om mensen; hun gedrag, drijfveren, verwachtingen, belangen, emoties en ambities. Dat geldt ook voor de jaren dat ik als journaliste werkte voor het Haarlems Dagblad en later voor het vakblad Adformatie. En vooral ook voor mijn werk als consultant en coach waarin ik uiteenlopende organisaties, teams en leidinggevenden begeleidde in complexe veranderingsprocessen. Personal coaching maakt daar deel van uit.
Die kennis en ervaring maakte dat ik mij door de jaren heen steeds meer ben gaan richten op persoonlijke ontwikkeling en daar diverse vervolgopleidingen voor ben gaan volgen op het gebied van coaching en hypnotherapie. (NLP Practitioner (American Union of NLP) en Hypnotist (American Alliance of Hypnotists).

Sinds 2020 begeleid ik een Vipassana inzichtmeditatie/studiegroep in Hilversum.